14 DNI NA ZWROT    |    DARMOWA DOSTAWA  od 400 zl
 
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Koszyk pusty
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Dokładamy wszelkich starań, by opinie pochodziły od klientów, którzy używali produktu lub go nabyli. Opinie są zbierane, weryfikowane i publikowane zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie sklepu.


SUKIENKA ZUZIA

Przepiękna sukienka. Delikatna zwiewna ale rownoczesnie nadająca się na imprezę zimą. Miła w dotyku córka zachwycona chetnie w niej chodzi:)

Autor recenzji: Milena
Data napisania recenzji: 01-02-2024

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA ZOJA

Przepiękna, idealne wykonanie. Na pewno nie ostatnia sukienka z tego sklepu.

Autor recenzji: Marcelina
Data napisania recenzji: 08-01-2024

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA HELENA

Śliczna delikatna sukienka, materiały najwyższej jakości. Zamówiłam dwie sukienki nie będąc pewną rozmiarówki z myślą że jedną odeślę, zostawiam obydwie. Bardzo polecam jeżeli ktoś ceni wykonanie i komfort…

Autor recenzji: Marcelina
Data napisania recenzji: 08-01-2024

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA MERCEDES

Sukienka jest przepiękna!!! jakość materiału jak i szycie jest naprawdę perfekcyjne

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 18-12-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA CELINA

Sukienka przepiękna. Uszyta wg dodatkowych uzgodnień - dotyczących sposobu zapinania i szerokości pod paszkami.

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 04-12-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
SZATKA DO CHRZTU Z HAFTEM - zgrywus.net

SZATKA DO CHRZTU Z HAFTEM

Naturalność i prostota

Autor recenzji: Wiktoria
Data napisania recenzji: 31-10-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

Kokon kwiat 2w1 + GRATIS 2 poduszki

Piękny, duży kokon, wykonany z najwyższej jakości. Poduszeczki są przesłodkie. Polecam !

Autor recenzji: Patrycja
Data napisania recenzji: 30-10-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA CELINA

Sluczna sukienka, starannie wykonana. Jeśli ktoś zamawia mniejszy rozmiar z nadzieją ze sukienka się uciaga, to radzę tego nie robić gdyż sukienka nie rozciąga się WOGÓLE :) trzeba kupić rozmiar taki…

Autor recenzji: Natalia
Data napisania recenzji: 24-10-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA SOPHIE

Super sukienka polecam wszystkim ♥️♥️

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 24-10-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA CELINA

Sukieneczki wykonane przepięknie !

Autor recenzji: Malwina
Data napisania recenzji: 06-10-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

ZESTAW BRUNO

Komplet przepiękny nadaje się jak najbadziej na chrzest oraz inne ważne uroczystości. Dziękuje za szybką realizacje i wymianę na rozmiar 74. Kontakt z obsługą sklepu na najwyższym poziomie

Autor recenzji: Weronika
Data napisania recenzji: 29-09-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

ZESTAW LEON

Polecam. Bardzo ładnie wykonany zestaw.

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 28-09-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

BONETKA KORONKOWA

Śliczna bonetka, polecam!

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 20-09-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA BIANKA

Przepiękna sukienka w każdym szczególe super długość, przewiewna, lekka i taka dziewczęca, każdy był zachwycony wyglądem córki w tej sukience warto było na nią czekać. Wspaniała obsługa sklepu, zamówiłam…

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 20-09-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA ZUZIA

Sukienka naprawdę piękna i dobrze uszyta aczkolwiek córka troszkę skarżyła się na to iż rękawy drapią poza tym mega plus

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 16-09-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

ZESTAW BRUNO

Przepiękny materiał, świetne wykonanie, każdy detal dopracowany w najmniejszym calu. Polecam z całego serca!

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 03-09-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA MERI

Sukienka śliczna, bardzo starannie uszyta. Materiał miły dla skóry dziecka co bardzo ważne.

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 30-08-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SPODNIE LNIANE - MANUEL

Świetna jakość i wykonanie, wszystko na czas, tak jak obiecane. Polecam i w przyszłości w pierwszej kolejności szukam właśnie tu :)

Autor recenzji: Ania Bury
Data napisania recenzji: 29-08-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA JULIA

Sukienka przepiękna cudny materiał opaska i bonetka rewelacja:)

Autor recenzji: Jadwiga
Data napisania recenzji: 28-08-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

Bloomersy niemowlęce

Bloomersy idealnie sprawdziły się w połączeniu z sukienką LUIZA. Dobrane w tym samym kolorze idealnie zakrywały pieluszkę i stanowiły komplet z sukienką.

Autor recenzji: Alicja
Data napisania recenzji: 21-08-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA LUIZA

Sukienka piękna, uszyta z dużą starannością. Kreacja zrobiła wrażenie na gościach, a córeczka wyglądała cudownie podczas Chrztu Świętego.

Autor recenzji: Alicja
Data napisania recenzji: 21-08-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
SZATKA DO CHRZTU Z HAFTEM - zgrywus.net

SZATKA DO CHRZTU Z HAFTEM

Polecam, piękne wykonanie.

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 09-08-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA LUIZA

Piękne sukienki! Kupiłam dwie dla starszej i młodszej córki i jestem nimi zachwycona, super na wyjątkową okazję. Wszyscy się zachwycali. Ponadto dobry kontakt ze sklepem i dostawa na czas, sukienki ładnie…

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 20-07-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

ZESTAW IGNACY

Przepiękne ubranko, syn na chrzcinach wyglądał w nich przesłodko. Polecam z całego serca ❤️

Autor recenzji: Aneta
Data napisania recenzji: 13-07-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA HELENA

Cudna sukienka, zgodny wygląd z tym, co jest na stronie internetowej. Materiał niw drażni skóry, bardzo delikatny, ktory sprawdza się podczas upałów. Dziecko się nie poci. Poza tym, córka wygladał w niej…

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 09-07-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

BONETKA KORONKOWA

Nasza Córka podczas Chrztu św. wyglądała w bonetce cudnie. Nawet usłyszeliśmy, że wyglada jak "Royal Baby". Prześliczny produkt. Polecam!

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 09-07-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA ZUZIA

Sukienka przepiękna, bardzo starannie uszyta, świetny materiał i wszystko na czas, polecam na 100%

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 07-07-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA BIANKA

Sukienka śliczna,materiał świetny,oddychający,córcia wyglądała przecudnie podczas swojej uroczystości,szczerze polecam!!!

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 07-07-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA HELENA

Polecam,sukienka przepiękna.

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 17-06-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA ZUZIA

Sukienki prezentowały się pięknie. Siostry wyglądały w nich uroczo i subtelnie. Jakość materiału fenomenalna. Dzięki bawełnianej podszewce dobrze sprawdziły się w ciepły dzień .

Autor recenzji: Ewelina
Data napisania recenzji: 16-06-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

ZESTAW LUCJAN

Polecam. Wszystko bardzo ładne, minusem jest brak możliwości regulacji pasków przy spodenkach.

Autor recenzji: Izabela
Data napisania recenzji: 09-06-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA SOPHIE

Piękna sukienka, świetny materiał.

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 04-06-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

ZESTAW BRUNO NATURALNY

Zestaw jest przepiękny! Jeszcze nie uzytkowany, bo czeka na swój dzień, ale przymierzony wygląda super ❤

Autor recenzji: Natalia
Data napisania recenzji: 02-06-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA LUIZA - DŁUGI RĘKAW

Sukienka piękna, delikatny materiał koronkowy, jeżeli ktoś nie lubi przesądnych sukienek z tiulami ozdobami, to ta jest idealna skromnie piękna ;)

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 26-05-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA LUIZA

Sukienka śliczna

Autor recenzji: Milena
Data napisania recenzji: 12-05-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA HELENA

Sukienka prześliczna ???? moja Helenka cudownie wyglądała w sukience Helena ❤️❤️

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 06-05-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

ZESTAW BRUNO

Zamówiłam dwa zestawy dla moich dwóch synków, jakość wykonania, materiały na najwyższym poziomie. Kontakt ze sprzedawcą rewelacja. Polecam baaardzo!

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 06-05-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA SOPHIE

Sukieneczka jest nieziemska! Prawdziwie cudo! Zdjęcia nie oddają tego piękna jakie jest w rzeczywistości. Polecam dla każdej młodej damy :)

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 06-05-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

ZESTAW BRUNO

Śliczny, bardzo porządnie uszyty komplecik. Przyjemny materiał, ładny kolor.

Autor recenzji: SYLWIA
Data napisania recenzji: 26-04-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

BONETKA LNIANA - PILOTKA

Śliczna, dodaję uroku

Autor recenzji: SYLWIA
Data napisania recenzji: 26-04-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

ZESTAW LUCJAN

Piękny komplet, rozmiar idealny. Wykonanie i jakość w stu procentach warte ceny. Polecam!

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 23-04-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA BIANKA

Prześliczna sukienka. Polecam

Autor recenzji: Klaudia
Data napisania recenzji: 21-04-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA CELINA

Piękna, każdy detal dopracowany

Autor recenzji: Zuzanna
Data napisania recenzji: 12-04-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

Newsletter

 

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu