14 DNI NA ZWROT    |    DARMOWA DOSTAWA od 400 zł 
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Koszyk pusty
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Dokładamy wszelkich starań, by opinie pochodziły od klientów, którzy używali produktu lub go nabyli. Opinie są zbierane, weryfikowane i publikowane zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie sklepu.


SUKIENKA BIANKA

Prześliczna sukienka. Polecam

Autor recenzji: Klaudia
Data napisania recenzji: 21-04-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA CELINA

Piękna, każdy detal dopracowany

Autor recenzji: Zuzanna
Data napisania recenzji: 12-04-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA BIANKA

Bardzo ładna sukieneczka, w śmietankowym kolorze

Autor recenzji: Patrycja
Data napisania recenzji: 11-04-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

BONETKA KORONKOWA

Delikatna, prosta czapeczka

Autor recenzji: Patrycja
Data napisania recenzji: 11-04-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA MUSLIN ŚMIETANKA

Bardzo fajna, miła w dotyku. Bardzo dobry materiał dla córki z problemami skórnymi. Wykonane starannie. Córka na roczku wyglądała jak anioł, zazwyczaj nie lubi sukienek ale w ta jej się spodobała. My…

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 21-03-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

Bloomersy niemowlęce

Bardzo fajne, miłe w dotyku. Bardzo dobry materiał dla córki z problemami skórnymi. Wykonane starannie. My jesteśmy zadowolone

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 21-03-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA CELINA

Sukienka jest przepiękna, córka wyglądała w niej jak księżniczka. Kupiłam 2 rozmiary z myślą o zwrocie jednego, pon3nie wiedziała jaki będzie odpowiedni, a z racji, że mamy kolejne uroczystość, postanowiliśmy…

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy bardzo za miłe słowa :) Zapraszamy do ponownych zakupów ;)

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 26-02-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA JULIA

Sukieneczka jest prze śliczna ❤️.

Autor recenzji: Wioletta
Data napisania recenzji: 04-01-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

SUKIENKA LUIZA

Sukieneczka przepiękna. Pięknie uszyta. Polecam!

Autor recenzji: Maria
Data napisania recenzji: 31-10-2022

SUKIENKA LUIZA

Sukienka identyczna jak na prezentowanym na stornie zdjęciu. Idealnie wykończona. Super jakość

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 14-09-2022

SUKIENKA LUIZA

Sukienka prześliczna, materiał delikatny i miły w dotyku, z całego serca polecam!

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 14-09-2022

SUKIENKA LUIZA

Sukienka przepiękna, dobrze wykonana.

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 03-09-2022

SUKIENKA LUIZA

Cudna sukienka, córka ślicznie w niej wyglądała

Autor recenzji: Dorota
Data napisania recenzji: 02-09-2022

SUKIENKA MERI

Ubranko prześliczne, super jakość i wykonanie. Zgodne z opisem. Niestety kontakt ze sprzedawcą pozostawia wiele do życzenia.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 25-08-2022

ZESTAW BRUNO NATURALNY

Świetne oryginalne ubranko, porządna jakość, na pewno kupiłabym jeszcze raz, polecam

Autor recenzji: Aldona
Data napisania recenzji: 12-08-2022

SUKIENKA BIANKA

Przepiękna, subtelna, materiał bardzo przyjemny, oddychający

Autor recenzji: Mariola
Data napisania recenzji: 04-08-2022

SUKIENKA BIANKA

Piękna sukienka i ogólnie wszytkie dodatki.

Autor recenzji: Inka
Data napisania recenzji: 06-07-2022


Newsletter

 

USTAWIENIA PLIKÓW COOKIES
W celu ulepszenia zawartości naszej strony internetowej oraz dostosowania jej do Państwa osobistych preferencji, wykorzystujemy pliki cookies przechowywane na Państwa urządzeniach. Kontrolę nad plikami cookies można uzyskać poprzez ustawienia przeglądarki internetowej.
Są zawsze włączone, ponieważ umożliwiają podstawowe działanie strony. Są to między innymi pliki cookie pozwalające pamiętać użytkownika w ciągu jednej sesji lub, zależnie od wybranych opcji, z sesji na sesję. Ich zadaniem jest umożliwienie działania koszyka i procesu realizacji zamówienia, a także pomoc w rozwiązywaniu problemów z zabezpieczeniami i w przestrzeganiu przepisów.
Pliki cookie funkcjonalne pomagają nam poprawiać efektywność prowadzonych działań marketingowych oraz dostosowywać je do Twoich potrzeb i preferencji np. poprzez zapamiętanie wszelkich wyborów dokonywanych na stronach.
Pliki analityczne cookie pomagają właścicielowi sklepu zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzi w interakcję ze sklepem, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Ten rodzaj cookies pozwala nam mierzyć ilość wizyt i zbierać informacje o źródłach ruchu, dzięki czemu możemy poprawić działanie naszej strony.
Pliki cookie reklamowe służą do promowania niektórych usług, artykułów lub wydarzeń. W tym celu możemy wykorzystywać reklamy, które wyświetlają się w innych serwisach internetowych. Celem jest aby wiadomości reklamowe były bardziej trafne oraz dostosowane do Twoich preferencji. Cookies zapobiegają też ponownemu pojawianiu się tych samych reklam. Reklamy te służą wyłącznie do informowania o prowadzonych działaniach naszego sklepu internetowego.
ZATWIERDZAM
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
USTAWIENIA
ZAAKCEPTUJ TYLKO NIEZBĘDNE
ZGADZAM SIĘ